Aarni

Suloinen Aarni etsii omaa kotia!

Kotia etsii lempeäkatseinen Aarni, n. 1-vuotias kolli.

Aarni on varsin suloinen, leikkisä ja utelias tapaus. Ihmisten touhut kiinnostavat kovasti ja vaikka hän pyöriikin paljon ihmisten näkyvillä, äkkinäiset liikkeet tai lähestymiset saavat hänet vielä perääntymään. Satunnaisesti yllätettynä voi päästää komean sähinän. Rauhallisessa ympäristössä Aarni osaa ottaa jo varsin rennosti, mikä sen mukavampaa kuin köllötellä mukavasti pehmeällä matolla ympäristön tapahtumia seuraillen tai ikkunan ääressä ohikulkevaa elämää ihmetellen.

Aarni uskaltautuu jo hyvinkin lähelle ihmistä herkkujen houkuttelemana ja tuleekin iltapala-aikaan katselemaan, josko hänelle leikkelepaketista siivu heltiäisi, herkkusuu kun on. Raksujen jahtaaminen (ihmisten heittelemänä) on yksi lempipuuhista.
Aarni on seurallinen, tulee toisten kissojen kanssa toimeen ja kutsuu ohi kulkiessaan kurnutuksellaan kissakaverin mukaan leikkiin. Rapsutuksista hän ei vielä nauti, mutta on reipastunut niin paljon, että pian varmasti päästään kosketusväleihin. Ajan ja kärsivällisyyden avulla Aarnista kuoriutuu vielä varmasti mahtava kissaystävä ja hauska seuramies.
Aarni luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV/FeLV-testattuna ja madotettuna. Aarnia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Syttyikö lemmenkipinä hurmaavaa Aarnia kohtaan? Jos kyllä, niin ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ .