Abruzzo

Suloinen Abruzzo etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 3v tyttökissa Abruzzo

Abruzzo on arka kissa, joka tarvitsee rauhallisen kodin, jossa hänet kohdataan ajan ja kärsivällisyyden kanssa. Näiden lisäksi tärkeänä asian toivelistalla on korkeat kiipeily- ja turvapaikat. Maukulassa Abruzzo onkin kaikista löytänyt korkeimman hyllyn ja viettää siellä kaiken ajan ihmisten ollessa paikalla. Abruzzolle ihmiset ovat niin jännittäviä, että hän stressaantuu herkästi, joten stressinhallintaan on oleellista kiinnittää huomiota uudessa kodissa.

Abruzzolla on hyvä ruokahalu, mutta hän laskeutuu hyllyltään maantasolle syömään vasta rauhallisella hetkellä ihmisten poistuttua paikalta. Abruzzo ei ole vielä osoittanut ollenkaan kiinnostusta tutustua ihmisiin lähemmin, mutta rauhallisessa ympäristössä ajan kuluessa hän todennäköisesti rentoutuu ja uskaltaa näyttää enemmän luonnettaan ihmisille. Kissakaverit on ovat Abruzzolle tärkeitä, joten uudessa kodissa pitää olla toinen kissa kaveriksi Abruzzolle. Abruzzo voi myös muuttaa yhdessä jonkun toisen kissan kanssa Maukulasta.

Abruzzo luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko Abruzzon loppuelämän koti luonasi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteesta www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/  ennen yhteydenottoa. Valitettavasti emme ehdi vastata viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere


Tutustu lisää Abruzzoon

Huhtikuu 2024 kodinetsijä

Abruzzo kertoo korkeiden piilopaikkojen tärkeydestä

Aran kissan lähestymisen ja kesyttämisen muistilista

Abruzzon neljä toivomusta