Abruzzo

Suloinen Abruzzo etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 1-vuotias siro tyttökissa Abruzzo. Kauniin harmaa Abruzzo taitaa olla vuorikiipeilijöiden sukua sillä mitä korkeammalle hän pääsee kiipeämään, sitä tyytyväisempi hän on. Maukulassa hän onkin usein viettänyt aikaansa kiipeilypuun ylätasolla tai korkeimmalla löytämällään seinähyllyllä.


Abruzzon suhtautumisen ihmisiin on vielä varautunutta, mutta ei kuitenkaan ärtyisää, vaikka hän ei vielä ymmärräkään mikä meissä kaksijalkaisissa olisi niin mainiota. Omassa kodissaan ruuan, rakkauden ja leikkien avulla hänet voi kuitenkin voittaa puolelleen. Abruzzo on kissasosiaalinen ja hänen tulevasta kodistaan tulisikin löytyä kiva kissakaveri tai hän voi ottaa mukaan jonkun ystävistään Maukulasta.

Abruzzo luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.


Olisiko sinulla tarjota Abruzzolle koti? Lähetä meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin hän saisi luonasi.


HUOM! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.