Akame

Hurmaava Akame etsii omaa kotia!

Kotia etsii noin kaksivuotias upea valkoharmaa kollipoika Akame. 

Akame vielä paikoin hieman jännittää kohtaamisia ihmisen kanssa, mutta hän on myös oppinut sen, että ihmiseltä saa ruokaa. Mikäli herraa siis lähestyy esimerkiksi herkkujen kanssa, jännitys unohtuu ja Akamen voi löytää vierestään hyvinkin nopeasti. Silittäminen ei ihan vielä onnistu, mutta senkään suhteen tuskin ollaan enää turhan kaukana, kunhan lahjuksia vain riittää.

Akame viihtyy hyvin toisten kissojen kanssa; hän nukkuu toisten lähellä, mutta nauttii myös leikkimisestä heidän kanssaan. Akamelle sopisikin hyvin sellainen koti, josta löytyisi leikkikaveria kaipaava nuorehko kissa. Akame voisi lähteä kotiin myös yhdessä jonkun toisen tiloilla olevan kissan kanssa. 

Akamee luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Akamea ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Voisiko Akame olla juuri sinun elämääsi sopiva kissa? Jos vastasit kyllä, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota. Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/