Alkeme

Suloinen Alkeme etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin kolme vuotias tyttökissa Alkeme

Alkemen löytää useimmiten päiväunilta jonkun toisen kissan kainalosta. Jos kissakaveria ei ole sillä hetkellä saatavilla, Alkemen unikaveriksi on kelvannut myös pölynimuri, jota halaillessaan Alkeme on löytänyt mukavan nukkuma-asennon. Kun Alkemea ei nukuta, hänet voi löytää ruokakupin ääreltä ennen seuraavia päiväunia.

Alkeme ei ole vielä täysin varma mitä mieltä hänen tulisi olla ihmisistä. Ympäristön ollessa rauhallinen ja toisten kissojen ollessa Alkemen turvana Alkemekin osaa pysyä rentona, vaikka ihmisiä olisi läsnä. Kuitenkinn ainakaan toistaiseksi Alkeme ei ole osoittanut kiinnostusta sen lähempään tuttavuuteen kummallisten ihmisten kanssa. Alkeme tarvitsee rauhallisen loppuelämän kodin, jossa hänen arkaa luonnettaan ymmärretään ja hän saa lähteä tutustumaan ihmisiin oman tahtinsa mukaisesti.

Alkeme luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Jos koet olevasi oikea ihminen Alkemelle, laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.