Ametisti

Suloinen Ametisti etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsiinoin 2-vuotias tyttökissa Ametisti

Ametistille on vakiintunut Maukulassa oma suosikkipesä, jossa hän lepäilee päivät. Nykyään ruoka-aikaan Ametisti jättää mukavan lepopaikkansa ja menee syömään, vaikka epäilyttäviä ihmisiä on lähettyvillä. Ruuan jälkeen utelias Ametisti saattaa jäädä lähietäisyydelle tarkkailemaan näitä niin pelottavia jättiläisiä, jotka kuitenkin taikovat niin hyvää ruokaa ruokakuppeihin. Ametisti ei arvosta, jos häntä lähestytään vaan livahtaa nopeasti piiloon liian jännittävässä tilanteessa.

Ametisti tarvitsee rauhallisen kodin, jotta hän rentoutuu ja oppii luottamaan ihmisiin. Toiset kissat ovat Ametistille tärkeitä, joten kodissa tulee olla hänelle myös kissakaveri. Ametisti voi vaihtoehtoisesti muuttaa uuteen kotiin jonkun toisen Maukulan kissan kanssa.

Ametisti luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Voisiko Ametisti olla uusi perheenjäsenesi? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.