Ametisti

Suloinen Ametisti etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii säihkyvän upea n. 2-vuotias tyttökissa Ametisti.

Mystinen Ametisti ei ole vielä kertonut itsestään paljoa. Hän viettää aikansa kissakavereiden seurassa, mutta ihmiset ovat vielä hänestä epäilyttäviä otuksia. Ametisti etsiikin kotia jossa häneen tutustutaan rauhalliseen tahtiin leikkien ja herkkujen avustuksella. Ametistin kodissa olisi hyvä olla reippaampi kissakaveri tukemassa rohkaistumistatai vaihtoehtoisesti hän voisi ottaa ystävän mukaan Maukulasta.

Ametisti luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV/FeLV-testattuna ja madotettuna. Ametistia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Ametistien sanotaan olevan ystävyyden kiviä, olisiko kissa Ametisti sinun uusi ystäväsi? Jos vastasit kyllä, lähetä meille viestiä maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.