Ares

Suloinen Ares etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotia etsii mahtipontinen Ares, noin 3-vuotias kollikissa.

Kreikkalaisen sodan ja rohkeuden jumalan mukaan nimetty Ares viettää päivänsä köllötellen joko korkealla ihmisten ulottumattomissa tai jossain muualla katseilta suojassa. Aresta jännittää vielä kovasti ihmisen seura ja koittaakin vältellä sitä jos vaan voi. Kunhan Ares pääsee omaan kotiin rutiinien ja luotettavan oman ihmisen luo, kuoriutuu hänestä vielä oikea nallekarhu ja rohkea kaveri.

Tämä kookas kolli viihtyy lajitoveriensa seurassa ja kovasti toivookin, että hänen loppuelämän kodissaan jo sellainen olisi. Ares voisi muuttaa myös mieluusti jonkun Maukulasta löytyvän kaverin kanssa.

Ares luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota ujolle Arekselle rakkauden täyteinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.