Brooke

Suloinen Brooke etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii n. 1-2-vuotias pikkutiikeri Brooke.

Sulavalinjainen Brooke ei ole mennyt ihmisistä takuuseen ja ilmoittaakin mielipiteensä ihmisen lähestymisestä tiukasti sähähtäen. Karkuun tämä temperamenttinen raitapaita ei kuitenkaan karkaa, vaan jää tiiviisti tuijottamaan outoa kaksijalkaista. Päivänsä Brooke viettää muiden ujojen kissojen kanssa samassa kasassa päiväunia ottaen ja olisikin hyvä, jos Brooken loppuelämän kodissa olisi tytölle kissakaveri, jolta ottaa mallia elämään ihmisen kanssa. Vaihtoehtoisesti Brooke voisi muuttaa omaan kotiin toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Brooke luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV/FeLV-testattuna ja madotettuna. Brookea ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko kodissasi tarve omalle Brookelle? Jos vastasit kyllä, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.