Bucky

Suloinen Bucky etsii omaa kotia!

Marvelin Talvisotilaalta nimensä lainannut noin kolme vuotias Bucky on nimensä veroinen; huomiota vierastava, hieman ujo ja hyvin kiltti kolli. Isosta koostaan huolimatta hän on ollut kissatalolla lempeä ja luonteeltaan Bucky näyttäisi olevan ennemminkin konflikteja väistävä kuin toimintaa ja temmellystä rakastava. Ystäviä hän on saanut mm. Majon pienistä pennuista, jotka usein nukkuvat päiväunia Buckyn vierellä.

Buckyn kesyyntymisessä ja rohkaistumisessa apuna toimii hyvin rohkeampi kissa, joka esimerkillään auttaisi Buckya huomaamaan kotikissana elon edut. Vahvojen luonteiden kanssa Bucky ei pääse kukoistamaan, tulevassa kodissa kaverin tulisi olla leppoisa ja hänen tulisi myös ymmärtää aran kissan elekieltä.

Buckyn kaunis musta turkki on helppohoitoinen, tosin rauhalliset harjaushetket auttavat arkaa Buckya tottumaan ihmisen kosketukseen. Buckyllä tulisi olla suojaisia majoja, josta hän voisi tutkailla maailmaa turvallisesta paikasta. Kesähelteillä hänet on myös tavattu makoilemasta viileiltä bentoniittihiekoilta vessalaatikosta, joten hän osaa kyllä löytää omat päikkäripaikkansa.

Bucky luovutetaan leikattuna, sirutettuna ja useampaan kertaan madotettuna sekä FIV/FeLV testattuna. Buckya ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Buckyn luovutusmaksu on 200 euroa.Olisiko sinulla tarjota rauhallinen koti Buckylle? Kerro meille sähköpostitse, millaista kotia tarjoaisit hänelle laittamalla viestiä osoitteeseen maukula@maukula.com

Ennen yhteydenottoa, luethan lisää adoptioprosessistamme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/