Cabernet

Komea Cabernet etsii omaa kotia!

Kotia etsii noin parivuotias komea poikakissa Cabernet.

Populaatiosta loukutettu Cabernet on toistaiseksi vielä arahko ja tulee vaatimaan uudelta kodiltaan ymmärtäväisyyttä tämän suhteen. Cabernetille tärkeintä tällä hetkellä ovatkin vielä samasta paikasta löytyneiden tuttujen kissojen tukea tuova seura sekä tarjolle tuotu hyvä ruoka. Ajan kanssa komea Cabernet tulee varmasti näyttämään paremmin luonnettaan ja hurmaamaan ihmisensä. Cabernet on onneksi hyvän ruokahalun omaava ja tämä nuorikko on ajan kanssa varmasti houkuteltavissa enemmän ihmiskontaktiin leikin ja namien varjolla. 

Sympaattisen katseen omaava nuori Cabernet kaipaisi uudessa kodissaan reippaampaa kissakaveria häntä rohkaisemaan sekä leikki- ja unikaveriksi. Vaihtoehtoisesti Cabernet voisi muuttaa uuteen kotiin Maukulasta löytyvän häntä uskaliaamman kaverin kanssa. 

Cabernet luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Cabernetia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Jos Cabernetin kaunis katse puhuttelee juuri sinua, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.