Dahlia

Suloinen Dahlia etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin parin vuoden ikään ehtinyt Dahlia.

Tältä neidiltä ei asennetta puutu! Vielä toistaiseksi arasteleva Dahlia kyllä kertoo, mitkä asiat ovat hänen mieleensä ja mitkä taas eivät. Dahlian mielestä elämän parhaimpiin paloihin kuuluvat hyvä ruoka ja herkut, sekä maanmainiot kissatoverit, joiden kainaloon voi käpertyä päiväunille tai muuten vaan rentoutumaan.

Dahliaan ei voi vielä koskea, vaan omalta kodilta vaaditaan aikaa ja ymmärrystä aralle kissalle, jotta hän pääsee puhkeamaan lopulliseen kukkaansa kotona. Rohkaistumista edesauttaa reippaampi kissakaveri kotosalla, tai tutun kissakaverin mukana muuttaminen Maukulasta.

Dahlia luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Dahlia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota upealle Dahlialle loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere


Tutustu lisää Dahliaan

Tammikuun 2024 kodinetsijä

Dahlian 5 vinkkiä aran kissan kesyttämiseen

Jos Dahliaa pitäisi kuvailla neljällä sanalla...

Dahlian toivelista omalta kodiltaan