Daim

Suloinen Daim etsii omaa kotia!

Loppuelämän rakastavaa kotia etsii n. 1-vuotias komea uroskissa Daim.Daimin tunnusmerkki on mahdottoman komea kasvojen kuviointi ja karismaattiset valkeat kulmakarvat ja viikset. On kuin maalari olisi sivellyt hennon kauniin viivan kehystämään Daimin nenää. Daim viettää pitkälti päivänsä korkeuksissa kissakavereidensa kanssa loikoillen. Daim viihtyy myös erilaisissa piilopaikoissa. Loppuelämän kodiltaan Daim toivookin turvallisia tarkkailupaikkoja korkeuksista, jossa voi seurata perheensä elämää omassa rauhassa. Ajan kanssa Daim rohkaistuu varmasti ja tulee esittelemään komeaa olemustaan myös maan tasalle.

Daimin loppuelämän kodissa olisi hyvä olla myös toinen kissa leikki- ja nukkumiskaverina, joka antaisi Daimille rohkeutta tuoda omaa luonnettaan esiin. Jos Daimin kodissa ei vielä kissakaveria ole, voi Daim vaihtoehtoisesti muuttaa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Daim luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Daimille rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.