Darth Vader 

Suloinen Darth Vader etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii 4-vuotias pimeyden ruhtinas Darth Vader. 

 

Sijaiskodissa asuva Darth Vader on sympaattisella olemuksellaan ja kohteliaalla katseellaan hurmannut kaikki ympärillään. Vaikka Darth Vaderin löytää usein piilopaikoistaan ottamassa päiväunia, on tästä arasta kissasta kuoriutunut pikkuhiljaa utelias ja leikkisä ystävä. Leikkikavereiksi herralle kelpaa parhaiten lelupallot ja -hiiret, joiden kanssa hän painii öisin melko armotta. Palvelusväen puuhaillessa omiaan Darth Vader uskaltaa nousta katselemaan ulos ikkunasta ja valtaamaan sängyn uusia kauneusunia varten. Lupaavasta edistyksestä huolimatta Darth Vader arastaa yhä ihmistä ja kaipaa kodiltaan ymmärrystä sekä kärsivällisyyttä. Varmin tie kissaherran sydämeen on hyvä ruoka ja rauhaisa läsnäolo.

 

Edellisestä elämästään herra Vaderille on jäänyt valitettavasti pari ikävämpää muistoa. Yksi kulmahammas oli katki, joten se jouduttiin poistamaan. Tämän lisäksi hänet on todettu FIV-positiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että Darth Vaderin pitäisi päästä kotiin, jossa sen kissakaveri olisi myös todettu FIV-positiiviseksi tai kotiin, jossa hän pääsisi olemaan ainoa pimeyden ruhtinas. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja, joista saisi tarvittaessa herralle kaverin.


FIV-positiivisuudestaan huolimatta Darth Vader voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai välttämättä ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Darth Vader voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Darth Vaderista ja FIVistä.


Darth Vader luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Darth Vaderia ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Darth Vaderin luovutusmaksu on 200€.


Olisitko sinä Darth Vaderille se oikea? Olisiko sinulla tarjota tälle upealle ruhtinaalle rakastava loppuelämän koti, jossa hän saisi rakkautta sairaudestaan huolimatta? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.


Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.