Dobrze

Suloinen Dobrze etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii arviolta 1v kaunis raidallinen poikakissa Dobrze

Saapuessaan Maukulaan Dobrze oli arka piilossa viihtyvä kissa. Eristystiloissa alkuun asuessaan aamuisin Dobrzren tila oli usein hirmuisessa sotkussa vaikuttaen siltä että Dobrze on öisin leikkinyt hurjasti itseksensä. Dobrze on nähty myös leikkivän kilisevällä pallolla ilta-aikaankin. Dobrzella on erittäin hyvä ruokahalu, joten ruuan avulla hänen luonnettaan saa pikkuhiljaa esille ja ruokalahjukset auttavat häntä rohkaistumaan. Nuoren ikänsä, uteliaisuutensa ja aktiivisuutensa vuoksi Dobrze todennäköisesti rohkaistuu lisää saadakseen reipastua omaan tahtiinsa, kun hänen kotinsa ymmärtää aran kissan vaativan kuitenkin ymmärrystä ja aikaa.

Toisten kissojen seuraan päästyään Dobrze on reipastunut entisestään. Hän viettää aikaa toisten kissojen kanssa esillä rennoissa asennoissa kuten kyljellään makoillen paikalla olevista, Dobrzen mielestä hieman jännittävistä, ihmisistä huolimatta. Oma nuori kissakaveri on pakollinen asia Dobrzen uudessa omassa kodissa hänelle seuraksi, leikkeihin kaveriksi ja tueksi ihmisten kanssa elämisestä oppimiseen. Dobrzella oli vielä alkuaikojen eristyksessä tapana miukua häkissänsä todennäköisesti kaivatessaan toisten kissojen seuraan.

Dobrze luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi, eri koteihin tai ainoaksi kissaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Herättikö suloinen Dobrze mielenkiintosi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere