Donatello

Suloinen Donatello etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii 2-vuotias Donatello. Tämän jykevän kollin asenne maailmaa kohtaan on rauhallinen. Hän ei vielä itse lähesty ihmisiä, mutta jos ihminen lähestyy häntä hän ennemmin jää paikalleen kuin piiloutuu tai pakenee.

Donatellolle maistuu ruoka erinomaisesti, joten sen avulla kannattaa hänen kanssaan lähempää tuttavuutta tehdä. Muutoin Donatello ei ole itsestään tai mieltymyksistään vielä paljoa kertonut. Donatellon tulevasta kodista tulisi löytyä kiva kissakaveri tai hän voi ottaa sellaisen mukaan Maukulasta.

Donatello luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Donatellolle koti? Lähetä meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin hän saisi luonasi.

HUOM! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.