Edamame

Leikkisä Edamame etsii omaa kotia!

Kotia etsii noin vuoden ikäinen tyttökissa Edamame.

Tämä ihana mustaturkkinen kissa on vielä arka ihmisiä kohtaan, mutta hän on todella kissasosiaalinen ja tulee varmasti ajan kanssa kesyyntyessään näyttämään vielä enemmän luonteestaan. Edamame tulee vaatimaan vielä oman hetkensä kerätäkseen rohkeutta, mutta hänen luottamuksensa voittaminen tekee kärsivällisestä kesytystyöstä sen arvoista. Edamamelle maistuu onneksi ruoka hyvin, joten ajan kanssa namien ja leikin avulla hänet saa varmasti pääsemään yli arkuudestaan.

Loppuelämän kodiltaan Edamame tulee vaatimaan lempeän hoivan ja kärsivällisen asenteen lisäksi kissakaverin, jolta ottaa mallia siitä, kuinka ihmisten kanssa ollaan. Vaihtoehtoisesti Edamame voisi muuttaa uuteen kotiinsa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Edamame luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Edamamea ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Voisiko Edamame olla juuri sinun elämääsi sopiva kissa? Jos vastasit kyllä, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.