Kotia etsivät kissat
Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Kimmo

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-4 vuotias musta komistus Kimmo. Toistaiseksi Kimmo pelkää ihmisiä ja tekee nopeasti lopun liian läheisistä tuttavuudenhieronnoista. Eteenpäin on kuitenkin menty, eläinlääkärissä päästiin käymään mallikkaasti ja joskus herra uskaltautuu jopa makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.

Kimmo on tottunut toisiin kissoihin ja tulee niiden kanssa toimeen. Parhaassa tilanteessa Kimmon uudesta kodista löytyisi kissakaveri, jolta voisi oppia, että ihmiset ovat oikeastaan aika kivoja.

Kimmoa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kimmo on madotettu, leikattu, rokotettu (kolmois + rabies), fiv/felv-testattu ja sirutettu. Kimmon luovutusmaksu on 200€.

Kimmo
Kimmo

Kakkis

Nuori neitokainen Kakkis etsii omaa kotia! Kakkis (n. 7kk) on uudessa seurassa vielä arka mutta tutustuessaan ihmisiin paljastuu leikkisäksi ja valloittavaksi persoonaksi! Kakkis oli jo kertaalleen äitinsä Ruusan kanssa kotiaetsivissä, mutta fiv- ja felv- testitulosten tultua todettiin että molemmista on tehtävä oma ilmoitus.

Huomioithan, että Kakkis asuu sijaiskodissa Vesilahdella ja kissan tapaaminen tapahtuu siellä. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille osoitteeseen sallaj.rintamaki@gmail.com.

Kakkista ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä ainoaksi kissaksi. Kakkis luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna ja rokotettuna.

Kakkiksen luovutusmaksu on 250€. Huom! Kuva on muutaman kuukauden vanha, joten Kakkis on nykyään jo isompi.

Kakkis (n. 2kk ikäisenä)
Kakkis (n. 2kk ikäisenä)

Aatu

Pentuna emonsa Ruusan ja sisarustensa kanssa Maukulaan saapunut Aatu (n. 7 kk) on aktiivinen nuoriherra, jolla riittää energiaa vaikka mihin. Erityisen hyvin toimeen Aatu tulee veljensä Täplän kanssa, joka jaksaa varmasti painia veikan kanssa niin, että huonekalujen tuhoaminen tylsyyden vuoksi jää minimiin. Mikäli sopivaa kaveria Aatulle ei kodista valmiiksi löydy, voisi Täplä lähteä mukaan!


Aatu asuu perheensä kanssa Vesilahdella sijaiskodissa, jossa herran tapaaminen livenä onnistuu. Aatua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille sallaj.rintamaki@gmail.com

Aatu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna fiv/felv-testattuna ja rokotettuna. Aatun luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä Täplän kanssa herrat lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.
Aatu (n. 2 kk ikäisenä)
Aatu (n. 2 kk ikäisenä)

Täplä

Täplä (n. 7 kk) on lähes yhtä touhukas kuin veljensä Aatu. Aatun tavoin nuoriherra tarvitsee aktiivisen kissakaverin seurakseen.

Täplä asuu myös Vesilahdella sijaiskodissa, jossa häneen pääsee tutustumaan tarkemmin. Yhteydenotot sallaj.rintamaki@gmail.com . Täplää ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Täplä luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna ja rokotettuna.  Täplän luovutusmaksu om 250€, mutta yhdessä Aatun kanssa herrat lähtisivät kimppadiilinä 450€.

Täplä (n. 2 kk ikäisenä)
Täplä (n. 2 kk ikäisenä)

Mörkö

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 4-7-vuotias Mörkö-rouva. Mörkö on vielä arka, mutta tutuimmat hoitorinkiläiset ovat päässeet jo vähän läheisempiin tunnelmiin rouvan kanssa.

Mörkö on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Parhaassa tilanteessa Mörkön uudesta kodista löytyisi rohkeampi kissakaveri, joka voisi opastaa Mörköä yhteiseloon ihmisen kanssa. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Mörkön kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Mörköä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mörkö on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Mörkön luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Mörköstä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Mörkö
Mörkö

Pesonen

Kotia etsivä 1,5-vuotias Pesonen on komea kiiltäväturkkinen nuorimies. Pesonen ujostelee vielä ihmisiä, mutta uskaltautuu silti viettämään aikaansa ihmisten läheisyydessä.


Pesonen tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja sopii myös pennun/nuoren kissan leikkikaveriksi. Pesosta ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Pesosen kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta. Pesonen on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Pesosen luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Pesonen
Pesonen

Inkeri

Kotia etsii arviolta 2-4-vuotias, mitä sympaattisimman naaman omaava Inkeri. Toistaiseksi Inkeri pelkää ihmisiä eikä arvosta lähestymisyrityksiä, mutta uskaltautuu nykyään kuitenkin jo makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.


Täyttä varmuutta siitä, tuleeko Inkeri toimeen muiden kissojen kanssa ei ole, koska hän odottaa vielä yläkertaan pääsyä - mutta suurella todennäköisyydellä tulee. Jos näin on, niin Inkeriä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Inkeri on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Inkerin luovutusmaksu on 200€.

Mikäli kiinnostuit Inkeristä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Inkeri
Inkeri

Nikita

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-vuotias pienikokoinen kaunotar Nikita.

Nikita on ollut alkujaan hyvinkin arka, mutta sijaiskodissa Nikitasta on lyhyessä ajassa kuoriutunut luonteeltaan leikkisä ja seurallinen kissa. Kosketusta Nikita edelleen pelkää, mutta muuten hakeutuu paljon tutun ihmisen lähelle ja seuraa uteliaana ihmisen puuhia. Nikita myös juttelee paljon erityisesti silloin, kun kokee ettei saa riittävästi huomiota.

Nikitan lempipuuhaa on ihmisen kanssa leikkiminen ja Nikita jahtaakin sulkalelua hengästymiseen asti. Myös lintuvideoiden katsominen ja raakaruoka ovat neidille mieleen.

Nikitan tutustuttaminen toisiin sijaiskodin kissoihin on vielä kesken, mutta ensivaikutelman perusteella Nikita voisi tulla toimeen ja hyötyä toisesta kissakaverista. Nikitaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Nikita on madotettu, leikattu, rokotettu, sirutettu ja fiv/felv-testattu.

Nikitan luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nikita
Nikita

Hemuli II

Hemuli ll on 5-vuotias upeanvärinen kodinvaihtaja. Hemuli on rauhallinen ja kekseliäs, oppii nopeasti uutta ja osaa esimerkiksi avata ovia. Tämän vuoksi Hemuli kaipaakin paljon aktivoimista ja tekemistä. Hemuli on kesy ja rakastaa rapsutuksia, mutta käytökseltään silti paikoin arvaamaton, jonka vuoksi uudella kodilla olisi hyvä olla kissakokemusta entuudestaan.

Hemuli stressaantuu herkästi varsinkin uusista tilanteista, joten hakusessa on rauhallinen ja tasapainoinen koti, lapsiperheeseen Hemuli ei sovellu. Toisten kissojen kanssa Hemuli tulee suhteellisen hyvin toimeen ja osaa etsiytyä omaan rauhaan tarvittaessa, mutta kissakaverin tulisi myös olla rauhallista sorttia, eli ei pentu eikä nuori iältään. Kissakaveri ei Hemulin kohdalla ole kuitenkaan välttämättömyys.

Hemulia ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Hemuli on madotettu, sirutettu, leikattu, ja rokotettu. Hemulin luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Hemuli II
Hemuli II

Samu

Omaa loppuelämän kotiaan etsii 9-vuotias seniori Samu. Samu on rauhallinen herrasmies, joka rakastaa ihmisen läsnäoloa ja kosketusta. Maukulassa Samun lempipuuhaksi on muodostunut toimiston ikkunasta ulos katseleminen omassa rauhassa.

Samu on nautiskellut elämästään ainoana kissana ja mielellään olisi omistajan jakamattoman huomion kohde uudessakin kodissa. Samua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Samu on madotettu, leikattu, rokotettu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain. Pientä nivelten kulumaa on aiemmin lääkärin toimesta todettu, mutta toistaiseksi se ei aiheuta toimenpiteitä.

Samun luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Samu
Samu

Haisuli ja Nipsu

Yhteistä kotia etsivät arviolta 6-7kk ikäiset oletetut veljekset Haisuli ja Nipsu. Näillä pojilla riittää virtaa, eikä tylsää päivää takuulla tule. Pojat saattavat vielä toisinaan ujostella ihmisen kosketusta, mutta usein uteliaisuus voittaa ja sopivan hetken tullen he antautuvat siliteltäviksi.

Haisulia ja Nipsua ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.
Pojat luovutetaan molemmat madotettuina, rokotettuina, leikattuina, sirutettuina ja fiv/felv-testattuina.

Heidän luovutusmaksunsa on yhteensä 450€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Haisuli
Haisuli
Nipsu
Nipsu

Wiktor ja Rudolf

Yhteistä kotia etsivät arviolta noin 3-vuotiaat kodinvaihtajakaverukset Wiktor ja Rudolf. Herrat ovat hyvin varautuneita kolleja, jotka jännittävät ihmisiä vielä. He etsivät rauhallista kotia ja kissakaveria, joka auttaisi kesyyntymisessä. Kumpikin tykkäävät herkuista, joten niiden avulla heidän kanssaan on mahdollista päästä tekemään lähempää tuttavuutta.

Wiktoria ja Rudolfia ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Heidät on madotettu, leikattu, rokotettu ja sirutettu. Hampaissa ei eläinlääkärin arvion mukaan ole akuuttia hoidettavaa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Herrojen luovutusmaksu on 350€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Wiktor
Wiktor
Rudolf
Rudolf