Everiina

Suloinen Everiina etsii omaa kotia!

Kotia etsii Everiina, uskomattoman suloinen n. 1,5-vuotias neiti.

Everiinan askelluksessa on arvokkuuta ja se näkyy myös hänen käytöksessään; hän ottaa oikein mielellään rapsutuksia vastaan silloin kun hän itse haluaa, mutta yleensä ei kuitenkaan hakeudu palvelijoiden (ihmisten) seuraan. Ruoan ja herkkujen tullessa esiin, on Everiina aina paikalla ja valmiudessa nappaamaan suun täyteen, kunhan herkut vain ovat neidin mieleen.

Sylikissaa ei Everiinasta (vielä) saa, mutta neidin uteliaisuus ja seuranhakuisuus ovat merkkejä aidosta suloisesta kotikissasta, joka tietenkin myös ansaitsee rakastavan kodin.

Everiinalla on todettu parodontiitti, joka tarkoittaa hampaiden ienten kiinnityskudosten tulehdustilaa. Tämän johdosta Everiinalta on jouduttu poistamaan poskihampaita. Käytännössä tämä tarkoittaa, että uuden kodin tehtävänä on viedä Eve hammaslääkäriin 5/2024 josta eteenpäin uusi koti jatkaa sieltä saatujen ohjeistusten mukaan. Hampaista ja niiden hoidosta saa lisää tietoa kotihaastattelussa.

Neiti pitää kissakaverien seurasta eikä etsi kotia yksin, vaan voisi mielellään muuttaa kissakaverin seuraksi tai vaihtoehtoisesti muuttaa uuteen kotiin toisen Maukulan kissan kanssa.
Everiina luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Everiinaa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Laita meille postia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.