Finneas

Suloinen Finneas etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 3-4 vuotias ujo ja herkkä kolli Finneas

Finneas on lujasti piilossa, jos ihminen on lähettyvillä. Finneas liikkuu kun ihminen nukkuu tai ei ole kotona. Ihminen on niin jännittävä, että hän korvat luimussa murisee liian lähellä olevalle ihmiselle. Finneas ennemmin pyrkii lujaa pakoon kuin hyökkäisi ja taistelisi.

Finneaksella on hyvä ruokahalu, joten ruuan avulla Finneakseen voi tehdä tuttavuutta. On tärkeää, että päivän ajaksi ruoka tarjotaan Finneakaen piilopaikkaan, koska muuten Finneas ei uskalla mennä syömään. Finneas on herkkävatsainen, joten stressaavat tilanteet sekä liian nopeat ruokavalion muutokset saavat hänen vatsansa sekaisin.

Finneas on todettu FIV-positiivisiksi. Tämä tarkoittaa, että hänet luovutetaan joko talon ainoaksi kissaksi tai kotiin, jossa muutkin kissat ovat FIV-positiivisia. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja hänelle mukaan kaveriksi.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta Finneas voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin, jos ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Finneas voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää heistä ja FIVistä.

Finneas luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä
FIV/FeLV-testattuna (FeLV neg). Finneasta ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoileviksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Jos sinulla on ymmärrystä ja aikaa aralle Finneakselle, kerro meille millaiseen kotiin hän pääsisi laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.