Frida

Suloinen Frida etsii omaa kotia!

Kotia etsii noin parivuotias Frida-neiti.

Frida on suloinen, siro ja pienikokoinen naaraskissa, joka on juuri tehnyt suuren työn ja kasvattanut kolme ihanaa pentua valmiiksi kohti suurta maailmaa. Tarkkailijaluonteinen Frida seurailee uteliaana ihmisten puuhailuja, mutta mielellään rauhallisesta piilopaikasta käsin. Iltaisin Frida juttelee päivän kuulumiset matalalla äänellään ja saattaa pyörähdellä useamman kierroksen ihmistenkin parissa. Vaikka Frida on vielä arka, ihmisiin totutteleva, rauhallinen ja kiltti luonne välittyy jo kauniisti. Ajan kanssa Fridasta saa turvallisessa, rauhallisessa ympäristössä ihanan perheenjäsenen.

Omalta kodiltaan Frida kaipaisi ymmärtäviä ihmisiä, jotka ovat valmiita viettämään aikaa Fridan kanssa luottamussuhteen rakentamiseksi. Omasta kodista olisi hyvä löytyä kissakaveri Fridan seuraksi, josta Frida saisi ottaa mallia kesyyntymisen loppuvaiheessa.
Frida luovutetaan madotettuna, rokotettuna, FIV/FeLV-testattuna, sirutettuna ja leikattuna. Fridaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Fridan luovutusmaksu on 200e.

Jos Frida voisi olla juuri sinun tuleva kissasi, ota yhteyttä maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota. Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme ja siihen, mitä haluamme sinusta ensimmäisen viestin perusteella tietää, osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.