Dobby ja Gnocchi

Hurmaavat Dobby ja Gnocchi etsii omaa kotia!

Yhteistä kotia etsivät sukkavaras Dobby ja hänen rikoskumppaninsa Gnocchi.

Eri taustoista tulleet Dobby (1v) ja Gnocchi (n. 8kk) ovat Maukulassa ollessaan ystävystyneet ja viettävät paljon aikaa yhdessä erilaisten leikkien ja unihetkien merkeissä. He tulevat myös mainiosti toimeen toisten kissojen kanssa, vaikka ovatkin selkeästi parhaat kaverukset keskenään. 

Ihmiset ovat molempien mielestä vielä hieman jännittäviä, mutta sitäkin kiinnostavampia. Vaikka heitä ei vielä pystykään silittämään, he hakevat aktiivisesti kontaktia ihmiseen ruoka-aikaan ja herkkupussin rapinan kuullessaan. Varsinkin herkkupussin ääni saa molemmat ilmestymään paikalle alta aikayksikön ja jäämään siihen myös herkutuksen jälkeen. He ovat kiinnostuneita ihmisistä myös esimerkiksi silloin, kun ihminen istuskelee rauhassa. Tällöin saattaa tuntea kevyen kosketuksen jalallaan, kun jompikumpi heistä on hakemassa sukkaa leikkeihin.

Dobby ja Gnocchi luovutetaan molemmat madotettuina, rokotettuina, sirutettuina, leikattuina ja Fiv/FeLV-testattuina. Heitä ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Herrojen yhteinen luovutusmaksu on 400 euroa (aikuinen + alle 1v).

Voisivatko pojat olla juuri ne sinun tulevat arjen sankarisi? Jos vastasit kyllä, ole yhteydessä meihin sähköpostitse maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin heille antaisit. Ennen sähköpostin lähettämistä, tutustuthan adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/