Guadalupe

Suloinen Guadalupe etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotia etsii ruskeankirjava kissaneiti Guadalupe. Guadalupe on noin 2-vuotias nuori aikuinen, joka on jo synnyttänyt tähän maailmaan yhden pentueenkin.

Intohimoisen latino-nimen saanut Guadalupe elää nimensä mukaisesti ja tiuskii vielä ihmispalvelijoille tulisesti sähisten. Tulista on kuitenkin varmasti vain ulkokuori, sillä sisimmässään Guadalupe on varmasti salaa kotikissa, joka vain vielä etsii kotikissan identiteettiään. Guadalupe vaivaantuu vielä ihailevista katseista ja käy syömässä mieluiten silloin kun innokkaat kaksijalkaiset eivät ole turhaan häiritsemässä. Tähän voi osittain vaikuttaa myös se, että Guadalupe asuu Maukulassa kahden pennun kanssa ja välillä lapset on vähän liikaa, kun Guadalupe haluaisi päästä jo elämään itsenäistä kissaneidin elämää.

Guadalupen uudessa kodissa tulisi olla kissakaveri, josta hän saa tukea ja turvaa sekä kissamaista seuraa tutustuessaan uuteen elämäänsä. Mikäli tulevasta kodista ei vielä kissaa löydy, voi Guadalupe muuttaa uuteen kotiinsa yhdessä myös toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Guadalupe luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FelV-testattuna. Guadalupea ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko juuri sinulla tarjota kauniille Guadalupelle oma koti? Jos hän herätti mielenkiintosi, olethan yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.