Hagrid

Hurmaava Hagrid etsii omaa kotia!

Kotia etsii reilu 2-vuotias mustaturkkinen poikakissa Hagrid.

Maukulaan tullessaan Hagrid viihtyi yläilmoissa aina kun ihminen oli läsnä. Ajan kanssa Hagrid on kuitenkin uskaltautunut tulla maantasalle enemmän ja enemmän myös ihmisen ollessa lähellä. Nykyään Hagrid uskaltaa tulla jo hyvinkin lähelle ihmistä esimerkiksi odottaessaan ruokaa, muttei halua että siihen kosketaan. Tarpeen tullen Hagrid painelee ylös kavereidensa luo turvaan.

Muiden mukana Hagrid tulee kuitenkin kiireellä paikalle aina, jos jääkaapista otetaan kinkkupaketti tai kaapista herkkupussi. Herkkujen kanssa herran voikin nähdä aktiivisimmillaan ja rohkeana "metsästämässä" eteen ilmestyviä saaliita.

Toisten kissojen kanssa Hagrid tulee toimeen ja kaipailisikin omassa kodissa rauhallisempaa kissakaveria, jonka kanssa voisi jakaa parhaimmat unipaikat ja parhaimman sohvannurkan. Rohkeampi kissakaveri voisi samalla saada näytettyä tälle herralle mallia siinä, miten ihmisten kanssa kannattaa olla, jotta herkkujen saanti on varmasti taattu.

Hagrid luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV/FeLV-testattuna ja madotettuna. Hagridia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Voisiko Hagrid olla juuri sinun elämääsi sopiva kissa? Jos vastasit kyllä, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/