Hamham

Suloinen Hamham etsii omaa kotia!

Hamham on nuori, noin 1-vuotias kolli, joka jää helposti huomiotta isossa laumassa. Hän ei pitele itsestään hirveästi meteliä ja viihtyy lattianrajassa olevissa piiloissa. Hamhamia on totutettu ihmisen läsnäoloon mm. lukemalla ääneen päivän uutisia, pääsykoekirjoja ja viihdeuutisistakin hän on ajan tasalla. Hamham löytää parhaat piilopaikat tiloilla ja häntä joutuu välillä ruoka-aikaankin huhuilemaan kätköistä esiin. Toistaiseksi hän on viihtynyt mm. lämpöpatterin alla, josta hän muutaman kaverinsa kanssa pyyhkii ahkerasti pölyjä.

Hamham rakastaa muita kissoja, kunhan tutustuminen tapahtuu rauhassa ja hänen tilaansa kunnioittaen. Tulevassa kodissa olisi hyvä olla kissasosiaalinen ja arkaa kissaa ymmärtävä lempeä kissakaveri. Ihan sohvaperunaksi Hamhamia ei kuitenkaan voi väittää sillä hän intoutuu railakkaisiin leikkeihin, kun ihmiset eivät ole aivan lähellä.

Hamham luovutetaan leikattuna, sirutettuna ja useampaan kertaan madotettuna sekä FIV/FeLV testattuna. Hamhamia ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Hamhamin luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinulla tarjota rauhallinen koti Hamhamille? Kerro meille sähköpostitse, millaista kotia tarjoaisit hänelle laittamalla viestiä osoitteeseen maukula@maukula.com

Ennen yhteydenottoa, luethan lisää adoptioprosessistamme osoitteessa: www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/