Hiisi

Suloinen Hiisi etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii komeat viikset omaava 1-vuotias kolli Hiisi.

Hiisi on rauhallinen, ylväs ja teräväkatseinen, mutta rento tarkkailijaluonne. Hän jännittää vielä ihmistä, mutta on rohkaistunut hurjasti ja mielellään tarkkaileekin ihmisten puuhia kauempaa. Ruoka-aikaan uskaltautuu jo lähemmäs. Mikäli hänen rajojaan rikotaan, pakenee mielellään piilopaikkaansa. Päivät hän köllötteleekin mielellään jossain luottopaikassaan, mutta kasvattaa koko ajan reviiriään ja osaa ottaa varsin rennosti rauhallisessa ympäristössä, kun ihminen ei ole aivan lähellä. Vaikka Hiisi on arka ja ujo, ei hän kuitenkaan äkäinen ole ja ilmoittelee itsestään maukumalla.

Hiisi tulee toimeen toisten kissojen kanssa, kunhan tutustuminen tapahtuu rauhassa. Vaikka Hiisi nauttii olostaan piilosalla, hän intoutuu railakkaisiin leikkeihin toisen kissan innoittamana tai kun ihmiset eivät ole aivan lähellä. Toiset kissat tuovat hänelle kuitenkin tukea ja turvaa, toinen rohkeampi kissakaveri antaa hänelle rohkeutta luottaa ihmisiin. Ajan myötä Hiisi varmasti rentoutuu ja hänestä tulee ihana luottoystävä.

Hiisi luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV/FeLV-testattuna ja madotettuna. Hiisiä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Tahtoisitko tarjota Hiisille loppuelämän rakastavan kodin? Jos kyllä, niin ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/