Hurma

Suloinen Hurma etsii omaa kotia!

Kotia etsii hurmaavan komea 2-vuotias kolli Hurma.

Erinomaisen tyylikkään ulkomuodon omaava Hurma on vielä hieman arka mitä kaksijalkaisiin tulee. Hurma ei kuitenkaan hermostu ihmisen läsnäolosta, vaan tyytyy rauhallisesti seuraamaan sivusta tuota outoa karvatonta otusta. Tämä suklaanruskean nenän omaava komistus omaa mainion ruokahalun, mutta uskaltautuu syömään vain öisin, kun kaksijalkaisia ei ole näkyvillä. Kärsivällisellä ja rauhallisella suhtautumisella arkaan poikaan hänestä varmasti kuoriutuu vielä mitä upein lisä perheeseesi.

Hurman kodin etsintää hankaloittaa se, että hänet on testattu FIV-positiiviseksi. FIV-positiivisuudestaan huolimatta Hurma voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai välttämättä ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Hurma voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/.../kissan-retro-ja.../... tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Hurmasta ja FIVistä.

Hurma luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Hurmaa ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Hurman luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulle tarjota Hurmalle rauhallinen ja ymmärtävä koti, jossa hän saisi rakkautta arkuudestaan ja sairaudestaan huolimatta? Kerro meille, millaiseen kotiin Hurma pääsisi laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com .

Ennen yhteydenottoa luethan lisää adoptioprosessistamme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.