Isukki

Suloinen Isukki etsii omaa kotia!

Kotia etsii Isukki, komea 2-vuotias kolli.

Isukki on kotiutunut sijaiskotiinsa mainiosti ja ottanut talon isännän elkeet haltuunsa. Hän on luonteeltaan kiltti ja hurmaava luonne ja viihtyy tiiviisti ihmisen lähellä. Kosketus on Isukista edelleen hieman epäilyttävää, mutta herra parkkeeraa silti mielellään sohvalle viettämään yhteistä koti-iltaa tai toimii työnjohtajana erilaisissa arjen askareissa. Ikkunalaudalta on myös tietysti tärkeää seurata naapuruston touhuja kunnon isännän ottein.

Isukki on esitellyt myös leikkisää puoltaan ja leluhiiret ovat saaneet sijaiskodissa kyytiä. Isukki osaa rentoutua parhaiten, kun hänen seurassaan on vain yksi ihminen, sillä kahdessa tai useammassa on jo kauheasti vahdittavaa - Isukille sopivin koti saattaisikin olla yhden ihmisen taloudessa tai ainakin rauhallisessa ympäristössä, jossa ei ole liiaksi hälinää ja häiriötä.

Jotta kesyyntyminen jatkuu samaa rataa, Isukki hyötyisi rauhallisesta kodissa, jossa hänen ujoutensa ymmärretään. Isukki voidaan luovuttaa ainoaksi kissaksi, mutta hän hyötyisi varmasti myös kissaseurasta.

Isukin kodin etsintää hankaloittaa se, että Isukki on testattu FIV-positiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että Isukin pitäisi päästä kotiin, jossa sen kissakaveri olisi myös todettu FIV-positiiviseksi. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja, joista saisi tarvittaessa Isukille kaverin.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta Isukki voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai välttämättä ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Isukki voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Isukista ja FIVistä.

Isukki luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Isukki voidaan luovuttaa ainoaksi kissaksi, ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Isukin luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Isukille rauhallinen ja ymmärtäväinen koti, jossa hän saisi rakkautta sairaudestaan huolimatta? Kerro meille, millaiseen kotiin Isukki pääsisi laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/

Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.