Itsevaltias ja Drontti-Edward

Suloinen parivaljakko etsii omaa kotia!

Yhteistä kotia etsii sympaattinen kaksikko, noin 2-vuotias kissaneito Itsevaltias ja noin 3-vuotias kissaherra Drontti-Edward.


Frakkipukuinen Drontti-Edward on aina valmiina juhlaan kuin juhlaan, erityisesti jos on ruokaa tarjolla. Vielä ujo Drontti-Edward omaa siis oivan ruokailuhalun. Drontti-Edward viihtyy vielä juhlissaan seinäruusuna, mutta ajan kanssa hänestä voi kuoriutua vielä oikea juhlien keskipiste.

Itsevaltias on nimensä mukaan itsensä rouva, sillä hän suvaitsee tulla alamaistensa näkyville aika harvoin. Itsevaltias viihtyy vielä syrjässä kaverinsa Drontti-Edwardin kanssa. Ajan kanssa kaverukset varmasti rohkaistuvat. Itsevaltiaalla on ollut Maukulassa ollessaan jonkin verran hutipissailuja, jotka rauhoittuivat Drontti-Edwardin seurassa. Tästä huolimatta hän arvostaisi varmuuden vuoksi stressitöntä ja rauhallista loppuelämän kotia.

Drontti-Edward ja Itsevaltias luovutetaan sirutettuina, leikattuina, madotettuina, rokotettuina, sekä FIV- ja FeLV-testattuina. Kaverukset luovutetaan yhdessä ja heitä ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi. Kaksikon luovutusmaksu on 350€.

Olisiko sinulla tarjota tälle sympaattiselle kaksikolle rauhallinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit heille tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.