Janica

Suloinen Janica etsii omaa kotia!

Kotia etsii n. 2-vuotias Janica, suloinen pörrötyttö. Huom Janica ceellä!

Pikkuruinen Janica on vielä vähän ujo tyttö. Janica on rauhallinen ja viihtyy pesässä loikoillen katseilta piilossa. Oman ihmisen kanssa puuhatessa Janica varmasti rentoutuu ja hänestä kuoriutuu vielä oikea kehruukone.

Janica toivoo loppuelämän kodiltaan, että siellä olisi kissakaveri odottamassa, josta ottaa mallia kotikissan elämään. Janica voisi muuttaa myös yhdessä jonkun toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Pikkuinen Janica luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Sopisiko Janica sinun perheeseesi? Olisiko sinulla tarjota söpölle Janicalle rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.