Jape

Suloinen Jape etsii omaa kotia!

Noin 8 kuukauden ikäinen söpö Jape-kolli etsii omaa kotia.

Jape on yhtä aikaa utelias ja arka. Hän viettää päivänsä ympärillään tapahtuvia asioita tuijotellen hieman varautuneen. Japesta ihmisiä on kiinnostavaa seurata, vaikka ihmiset ovat pelottavia. Jos ihminen tulee liian lähelle, Jape pinkaisee lujaa karkuun. Hänellä on tapana tehdä uhkarohkeita hyppyjä seinille näissä tilanteissa. Japea ei siis saa vielä koskea eikä hän ole uskaltanut leikkiä ihmisten nähden.

Ajan myötä turvallisessa ympäristössä ollessaan Jape tulee rohkaistumaan lisää. Japelle ruoka maistuu erittäin hyvin sekä kissakaverit ovat hänelle tärkeitä. Herkkujen avulla sekä toisen rohkeamman kissan mallia seuraamalla Jape varmasti rentoutuu ja kesyyntyy. Jape voi muuttaa uuteen kotiin myös jonkun toisen Maukulan kissan kanssa.

Jape luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Japea ei luovuteta ainoaksi kissaksi, seniorikissan ainoaksi kaveriksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Alle vuoden ikäisen kissan luovutusmaksu on 250 euroa.

Oletko kiinnostunut nuoresta Japesta? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.