Jii

Suloinen Jii etsii omaa kotia!

Omaa rakkauden täyteistä loppuelämän kotiaan etsii komea Jii, alle 1-vuotias kollikissa.

Jiin lempipuuhaa on mitä erikoisimmissa asennoissa köllöttely hänen henkilökohtaisella hyllyllään. Jii laskeutuu meidän tavallisten kuolevaisten sekaan ruokailemaan ja asioidakseen hiekkalaatikolla. Silloin tällöin Jiin näkee myös pussailemassa jonkun kissakaverin kanssa.
Jii ei ole ihan vielä sylikissa, mutta ei kuitenkaan tunnu pelkäävän ihmisen läsnäoloa. Yhteisten leikki- ja herkkuhetkien myötä rauhallinen Jii kesyyntyy varmasti entisestään nopeasti omassa loppuelämän kodissaan. Jiin tulevassa kodissa olisi hyvä olla jo toinen rohkeampi kissa odottamassa, joka näyttäisi tietä kotikissan saloihin. Vaihtoehtoisesti Jii voisi muuttaa yhdessä jonkun toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Jii luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Jiin luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota ihanalle Jiille loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/