Jiji

Suloinen Jiji etsii omaa kotia!

Vailla loppuelämän kotia on 2-vuotias kissaneiti, jonka silmät ja niiden loistava katse hurmaavat kertaheitolla. Hän on kokomusta Jiji, jolla on silmissään meripihkajalokivet.


Jiji on näyttänyt tiloilla paitsi herkän, myös sähäkän puolensa. Jiji oli saapuessaan niin ujo, että jähmettyi kiltisti paikalleen ja katsoi vain suurilla silmillään ihmistä pelokkaasti vailla aikomustakaan lähteä pakoon. Jiji antoi jopa rapsutella itseään, kun häntä lähestyi rauhallisesti jutustellen. Kun Jiji sitten muutti yläkertaan muiden kissojen joukkoon, hän löysi itsestään uudenlaista itsevarmuutta. Nykyään hän uskaltaa sanoa kipakasti mielipiteensä, mikäli ihmisolento yrittää liikaa tulla hätyyttelemään. Hän on kuitenkin varovaisen kiinnostunut esimerkiksi huiskuleluista ja on nykyään hyvin kissasosiaalinen, joten luultavasti luonteen lujuuden löytyminen on tehnyt tälle neidille vaik hyvää.


Jijin uudessa kodissa tulisi olla rohkaisevana seurana toinen kissa, josta hän saa tukea ja turvaa. Mikäli tulevasta kodista ei vielä kissaa löydy, voi Jiji muuttaa uuteen kotiinsa yhdessä myös toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa. Hän on tullut hyvin toimeen esimerkiksi Perhon kanssa.


Jiji luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FelV-testattuna. Jijiä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.


Olisiko juuri sinulla tarjota upealle Jijille oma koti? Jos hän herätti mielenkiintosi, olethan yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.


Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa https://www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/