Jörö

Suloinen Jörö etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 2-vuotias tyttökissa Jörö.

Jörö on luonteeltaan utelias tarkkailija. Hän usein viettää aikaa ikkunalaudalla seuraillen kadun tapahtumia. Vielä Jörö tarkkailee ihmisiä pidemmän välimatkan päästä kuten korkealta ylähyllyltä. Liian lähelle tulevalle ihmiselle Jöröllä on tapana sähistä kovaäänisesti. Jöröllä on hyvä ruokahalu, joten ruuan avulla Jörön luottamusta ihmisiin voisi kasvattaa.

Toiset kissat ovat Jörölle erittäin tärkeitä ystäviä. Hän nauttii erityisesti yhdessä hänen kanssaan Maukulaan tulleiden kissojen seurasta. Jos Jörön uudessa ei ole valmiiksi kissakaveria, Jörö voi muuttaa yhdessä toisen Maukulan kissan kanssa.

Jörö luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna Jöröä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Jörön luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla ymmärtäväinen koti ja kiinnostavat ikkunanäkymät Jörölle? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.