Kaius

Suloinen Kaius etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin parivuotias kolli Kaius

Kaius on luonteeltaan arka. Maukulassa hän oleskelee korkealla hyllyllä kissakavereiden kanssa. Sieltä voi katsella ihmisiä, mutta Kaius ei halua noita hurjia olentoja lähelle itseään. Jos ihminen joutuu lähestymään Kaiusta esimerkiksi matolääkettä antaessa tai kantoboksiin mentäessä, Kaius on vielä aivan kauhuissaan.

Kaius tarvitsee uudelta kodiltaan runsaasti aikaa ja ymmärrystä sekä mahdollisuuden saada juuri omaa tahtiaan tutustua ihmisiin. On Kaius muutama kerta nähtykin olevan liikkeellä ja poissa vakiohyllyltään ihmisten läsnäollessa. Kaius on myös pikkuhiljaa ruvennut vaikuttamaan luonteikkaalta kissalta: häneltä löytyy hauskoja ilmeitä ja rentoja asentoja.

Kissakaverit ovat Kaiuksen tuki ja turva ja erittäin tärkeä tekijä, kun Kaius opettelee luottamaan ihmisiin. Jos kaveria ei ole uudessa kodissa valmiina, Kaius voi ottaa kaverin mukaan Maukulasta.
Kaius luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko Kaiuksen loppuelämän koti sinun luonasi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.