Käpy

Suloinen Käpy etsii omaa kotia!

Kankaanpäästä löydetty ruskearaidallinen Käpy on osoittautunut aikamoiseksi houdiniksi kissatalolla ollessaan ja hän haastaakin vapaaehtoisemme välillä piilosille. Käpy osaa löytää talon parhaimmat nurkat pötköttelyä varten ja pienikokoisena häntä ei ole helppo huomata piiloista.

Käpy on noin 4-vuotias ulkopopulaatiossa elänyt kissa, jonka rankka aiempi elämä on jättänyt jälkeensä mm. täysin hampaattoman suun, joka vaatii loppuelämän kodilta sen huomiointia ruokavalion suhteen Kävyn loppuelämän ajan. Tarjotun ravinnon tulisi olla pehmeää ja mahdollisimman helposti nautittavaa.
Hampaattomuus ei hankaloita Kävyn elämää ja ainakaan hänen ei tarvitse käydä koskaan hammaslääkärissä.

Käpy on persoonaltaan verkkainen, hän pitää päiväunista suojaisessa majassa, omassa rauhassaan. Hän vielä arastelee ihmisiä, mutta kesyyntynee kunhan hän saa tutustua ihmisiin omassa tahdissaan ja rohkeamman, kiltin kissakaverin avustuksella. Ruoka toimii hänenkin kohdallaan tienä sydämeen, joten seonkin hyvä apu kesyttämisessä.

Käpy luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna, Fiv/FeLV testattuna ja useampaan kertaan madotettuna. Häntä ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, eikä ainoaksi kissaksi. Kävyn luovutusmaksu on 200euroa.

Onko sinulla tarjota Kävylle loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit Kävylle tarjota. Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset