Karma

Suloinen Karma etsii omaa kotia!

Kotia etsii siro tabbykuvioinen Karma, noin 2-vuotias tyttö.

Tästä oikea Miss Universum hyvään kotiin valloittamaan sydämiä! Ihmisiä kohtaan tämä kuvankaunis nuori on erittäin utelias. Karma tykkääkin tarkkailla ja haistella ihmisiä, vaikkei aina koskea annakaan. Kehitys ja kesyyntyminen tämän kissan kohdalla on ollut aivan mahtavaa seurattavaa. Tämän kissan luottamuksen voittaessasi saat varmasti ikuisen ja lojaalin ystävän.

Karma on nuori ja tykkää kissakavereista, joten olisi hyvä jos loppuelämän kodista löytyisi valmiiksi ihmissosiaalinen kissakaveri rohkaisemaan Karmaa entisestään ihmisten kanssa toimimisessa. Vaihtoehtoisesti Karma voisi muuttaa kotiin Maukulasta löytyvän valmiiksi tutun kaverin kanssa.

Karma luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Karmalle rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.