Kati

Suloinen Kati etsii omaa kotia!

Omaa ihmistään ja kodin lämpöä etsii syötävän söpö n. 9kk vanha pikkuneiti Kati.

Kati on Maukulassa ollessaan reipastunut jo huomattavasti ja onpa hänet nähty välillä innostumassa leikkeihinkin esimerkiksi huiskulelulla. Vaikka Katia vielä ujostuttaa, hänet on varmasti helppo sosiaalistaa yhteisillä puuhilla, herkuilla ja leikeillä.

Kati on reipas nuorukainen, jolle kissaseura on kovin tärkeää. Kati tarvitsee tulevaan kotiinsa kaverin, jonka kanssa leikkiä ja viettää lokoisia kissanpäiviä. Katin kissakaveri voi löytyä uudesta kodista jo ennestään tai hän voi muuttaa uuteen kotiin yhdessä toisen Maukulassa asustavan kissan kanssa. Kati tuli tiloille yhdessä siskojensa Pinjan ja Minnan kanssa, joista voisi löytyä hänelle kaveri, mikäli tulevassa kodissa ei vielä ole sopivaa kissakaveria.

Kati luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Katia ei luovuteta ainoaksi kissaksi, seniorikissan ainoaksi kaveriksi tai vapaana ulkoilevaksi. Alle vuoden ikäisen kissan luovutusmaksu on 250 euroa.

Olisiko Katille paikka juuri sinun perheessäsi? Jos ihastuit tähän söpöläiseen, olethan yhteydessä meihin osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.