Katie

Suloinen Katie etsii omaa kotia!

Omaa kotiaan etsii kahden vuoden ikään ehtinyt kissaneiti Katie.

Katie on herkkäsieluinen kaunotar, joka tarkkailee maailmaa mielellään hieman korkeammalta nähdäkseen oman valtakuntansa kokonaisuudessaan. Hän viettää paljon aikaa näkyvillä, mutta väsymyksen koittaessa kaivautuu päiväunille omaan pörröpesäänsä. Mikäli kuitenkin Katien valtakuntaan on tunkeutunut lelu, saa se kyytiä kovin ottein ja saattaa löytyä hukutettuna vesiastiasta seuraavana aamuna.

Satunnaista lelujen teurastusta lukuunottamatta Katie on ainakin toistaiseksi näyttänyt itsestään vain rauhallisen ja levollisen puolen. On kuitenkin mahdollista, että omassa kodissa jonkinasteinen vauhtivaihde löytyy tällä neidilläkin silmään.

Omaan kotiinsa Katie toivoisi toista kissakaveria, joka ei olisi mielellään kovin dominoiva - tämä ei herkkäsieluisen kaunottaren pirtaan sopisi. Mikäli sinulla ei ole vielä kotosalla juuri Katieta kaipaavaa kissakaveria, Maukulasta löytyy varmasti kiva kaveri hänelle mukaan.

Katie luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Onko kotisi Katieta vailla? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro, millaiseen kotiin Katie luoksesi pääsisi.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/
Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.