Killi

Suloinen Killi etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 1-vuotias pörröinen kolli Killi

Killi on suloinen kissa varustettuna pörröisellä turkilla ja mustalla pilkulla nenän päässänsä. Killi ei ole ymmärtänyt mitä kiehtovaa ihmisissä on, joten liian lähellä olevalle ihmiselle hän
pörhistää turkkinsa entistäkin pörheämmäksi sekä sähisee ja murisee.

Ruoka saa välillä Killin unohtamaan pelkonsa ihmisiä kohtaan. Myös leikki on Killistä aivan parasta. Killi ei voi malttaa olla leikkimättä, vaikka nuo jännittävät ihmiset ovat kuuloetäisyydellä. Jos ihminen tulee keskeyttämään Killin näköetäisyydelle Killi ei osaa lopettaa leikkiään mutta ei myös voi olla hieman ärhentelmättä ihmiselle, joten Killi huvittavalla omintakeisella tavallaan vaanii leikit keskeyttänyttä ihmistä.

Killi nauttii toisten kissojen seurasta, joten loppuelämän kodissa täytyy olla kissaseuraa. Toisen kissan kanssa on hyvä jakaa yhteiset hurjat leikit, pehmeät päiväunipaikat ja vielä jännittäviin ihmisiin tutustuminenkin.

Killi luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.
Olisiko loppuelämän leikkien sijainti sinun luonasi? Lähetä meille postia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin hän saisi luonasi.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.