Krokantti

Suloinen Krokantti etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin puolivuotias komea kolli Krokantti.

Krokantti ei vielä täysin ymmärrä ihmisiä, mutta tulee varmasti reipastumaan ajan kanssa. Hän ei ole kuitenkaan täysin peloissaan vaan uskaltaa haistella ihmisten kättä reippaasti. Vielä Krokantti ei ole päivisin uskaltanut leikkiä. Hän aktivoituu sisarustensa kanssa öisin, kun ihmiset eivät ole häiritsemässä.

Maukulassa Krokantti on viettänyt aikaa sisarustensa kanssa erilaisessa pesissä ja välillä korkealta kaapin päältä ihmisiä tarkkaillen. Erityisesti Krokantti on veljensä Kinuskin seurassa. He olisivat hyvä kissapari uuteen kotiin.

Krokantti luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Alle 1-vuotiaan kissan luovutusmaksu on 250€.

Olisiko Krokantti elämäsi kissa? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.