Kyllikki ja Kullervo

Suloiset Kyllikki ja Kullervo etsivät yhteistä kotia!

Yhteistä loppuelämän kotiaan etsivät söpöt kodinvaihtajat Kyllikki ja Kullervo. Kissarouva Kyllikki on 2-vuotias ja Kullervo on 1-vuotias kissaherra.

Upeat mustaturkkiset kissat eivät varmasti tuo pahaa onnea perheelleen, päinvastoin. Maukulassa ollessaan tämä kaksikko on pysynyt lähinnä omissa oloissaan kissapesän turvassa. Tulevassa kodissa onkin hyvä olla suojaisia koloja, joihin vetäytyä tarvittaessa.

Kyllikki ja Kullervo luovutetaan sirutettuina, leikattuina, madotettuina, rokotettuina, sekä FIV- ja FeLV-testattuina. Luovutetaan yhdessä, ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissojen luovutusmaksu on 350 €.

Sopisiko Kyllikki ja Kullervo sinun perheeseesi? Voisitko sinä tarjota tälle ihanalle kaksikolle rakastavan loppuelämän kodin? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit heille tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.