Lahja

Suloinen Lahja etsii omaa kotia!

Kotia etsii 1,5-vuotias kollipoika Lahja.

Lahjalla on paljon mielipiteitä asioihin. Jos joku asia erityisesti kiukuttaa, hän kertoo sen murisemalla tälle asialle niin kauan, että se poistuu näkökentästä. Erityisen kovat murinat hän osoittaa matolääkeruiskuille. Jos mitään ikävää ei ole näköpiirissä, herra saattaa yltyä jopa varovasti vähän rapsutettavaksi tai alkaa ties minkälaisiin leikkeihin.

Lahja on paitsi kaunis, myös hyvin utelias kissa, joka on kiinnostunut ympäristöstään ja voisi seurailla vaikka maailman tappiin asti ihmisten ja toisten kissojen puuhia. Oma piilopaikka on kuitekin tärkeää löytyä, jotta sinne voi pujahtaa, mikäli havaitsee epäilyttävää liikehdintää. Yksi Lahjan suosikkiharrastuksista on kaivaa kuoppa keskelle raksukuppia niin, että raksut vain lentelevät pois kupista.

Lahja tarvitsee omaa kotiinsa kissakaverin ja mikäli sellaista ei valmiiksi jo löydy, voi Lahja ottaa mukaansa kaverin Maukulasta. Lahja on nimensä mukaisesti Lahja kelle tahansa kissalle, joka on niin onnekas, että saa hänet ystäväkseen.

Lahja luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Kaipaatko elämääsi omaa Lahjaa? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin Lahja luotasi saisi.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.