Lasse

Suloinen Lasse etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotia etsii tuimakatseinen lumoava Lasse. Lasse on pitkäturkkinen noin 2-vuotias kissaherra.

Lasse viettää päivänsä yleensä jossain loikoillen ja välillä nostaa päätään tuomitakseen palvelijoidensa toimintaa. Ja se tuomitseva katse menee luihin ja ytimiin. Ajan kanssa katse vaihtuu rakkauden täyteisiin siristyksiin ja silmäniskuihin.

Lassesta olisi mukavaa, jos hän saisi tiirailla loppuelämän kotiaan jonkun kissakaverin kanssa. Jos kodissa ei vielä karvakamua odottele, voi Lasse muuttaa myös jonkun Maukulasta löytyvän kaverin kanssa.

Lasse luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota lekottelevalle Lasselle rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme