Le Pom

Suloinen Le Pom etsii omaa kotia!

Ymmärtäväistä loppuelämän kotia etsii Le Pom, noin 2-vuotias oranssivalkoinen kissaherra.

Le Pom on vielä kovin arka ihmisten suhteen ja ilmaiseekin peloistaan tyylikkäällä sähinänäytteellä. Le Pomille maistuu onneksi hyvin ruoka, joten herkullisella ruoalla voi kasvattaa luottamusta tämän herran kanssa. Le Pom viettää paljon aikaa pesäkolon suojassa, mutta ajan kanssa kissaherraa pääsee varmasti ihailemaan lähietäisyydeltä. Ihailtavaa tässä komistuksessa myös riittää!

Kissasosiaalisen ja rohkean kissan esimerkki voisi tehdä Le Pomille hyvää. Le Pomin kodissa olisikin hyvä olla jo kaveri odottamassa tai sitten Le Pom voisi muttaa jonkun kaverin kanssa yhdessä Maukulasta.

Le Pom luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Voidaan luovuttaa ainoaksi kissaksi ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota ujolle Le Pomille rakkautta ja kärsivällinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.