Limone

Suloinen Limone etsii omaa kotia!

Omaa rauhallista kotia etsii kauniin harmaaraidallinen Limone.

Limone on 3-vuotias kolli. Limone on vielä arka, hän viettää aikansa mieluiten katseilta piilossa. Ihmiset ovat hänestä epäilyttäviä, eikä niiden lähestymisyritykset ole toivottavia. Limonella on kuitenkin erinomainen ruokahalu. Omassa kodissa ruokaa ja herkkuja voikin hyödyntää luottamuksen ja rohkeuden rakentamisessa ja osoittaa Limonelle ettei me ihmiset niin pelottavia ollakaan.

Limonelle olisi hyvä olla rohkea kissakaveri näyttämässä ihmisten kanssa toimisen mallia, jos sellaista ei vielä omasta kodista löydy, hän voi ottaa ystävän mukaan Maukulasta.
Limone luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Voisiko Limone olla uusi perheenjäsenesi? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.