Luke

Suloinen Luke etsii omaa kotia!

Kaunis Luke tuli Kankaanpäästä Maukulaan etsimään omaa kotia, jossa ymmärrettäisiin aran kissan sielunelämää. Luke on vielä nuori, noin 1-vuotias rauhallinen kolli.

Ihmisten touhut ovat Luken mielestä vielä hämmentäviä, mutta Luke tulee mielellään viereen tarkkailemaan ihmisen toimintaa. Vaikka nykyään Luke pyörii ihmisten näkyvillä, ei tämä suloinen pieni poika anna kuitenkaan koskea. Luke arvostaa rohkeamman, ystävällisen kissakaverin seuraa ja turvautuu toisiin kissoihin jännittävissä tilanteissa.

Pomottavia ja vahvaluonteisia kissoja hän pelkää, joten tulevassa kodissa olevan kissakaverin tulisi olla lempeä ja kissasosiaalinen. Rohkeampi kaveri auttaisi myös Lukea kesyyntymisessä omalla hyvällä esimerkillään.

Luke luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna, Fiv/FeLV testattuna ja useampaan kertaan madotettuna. Häntä ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, eikä ainoaksi kissaksi. Luken luovutusmaksu on 200 euroa.

Löytyisikö sinun luotasi Lukelle loppuelämän koti, jossa hän saa kesyyntyä omaan tahtiinsa pörröisen ystävän avustuksella? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit Lukelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset