Lyra

Suloinen Lyra etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotia etsii lunkki Lyra.

Ruskea tiikeri Lyra on arviolta 2-vuotias kissaherra. Tähtikuvion mukaan nimetty Lyra ei turhia hötkyile ja nauttiikiin elämästään mieluusti vaakatasossa lepäillen. Kunhan reitti on selvä ja nälkä iskee lähtee Lyra etsimään ruokaa ja nauttiikiin siitä kovasti. Ja sitten eikun vessan kautta takaisin pötkölleen. Kuten tähtiä, voi Lyran komeaa olemusta ihailla vaikka tuntitolkulla.

Komea Lyra on testattu FIV-positiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että rauhallisen Lyran pitäisi päästä kotiin, jossa sen kissakaveri olisi myös todettu FIV-positiiviseksi. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja, joista saisi tarvittaessa tälle kissaherralle kaverin. Lyra voidaan luovuttaa myös ainoaksi kissaksi.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta Lyra voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai välttämättä ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Lyra voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Lyrasta ja FIVistä.

Lyra luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Lyra voidaan luovuttaa ainoaksi kissaksi, ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Lyran luovutusmaksu on 200€.

Olisitko sinä valmis tarjoamaan ihanalle Lyralle rakastavan ja ymmärtäväisen kodin, jossa hän saisi rakkautta sairaudestaan huolimatta? Kerro meille, millaiseen kotiin Lyra pääsisi laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme