Madonna

Suloinen Madonna etsii omaa kotia!

Kotia etsii maailman suloisin 1,5-vuotias Madonna. Kooltaan pieni mutta luonteeltaan suuri kissatähti on toistaiseksi toivonut faniensa pitävän kunnioittavaa etäisyyttä. Hänelle saa tarjoilla vain herkullisia ruokia ja namipaloja, muutoin palvonnan on tapahduttava kauempaa.
Tämä säkenoivä tähti oleilee rohkeasti esillä estradilla ympäristöä ja ihailijoidensa touhuja tarkkaillen. Omassa kodissaan sopivin lahjuksin ja leikein hänestä paljastunee myös pehmeämpi puoli.


Myös tähdet tarvitsevat ystävän ja Madonna voikin ottaa kissakaverin mukaan Maukulasta, jos sellaista omassa kodissa ei vielä ole.


Madonna luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.


Voisitko tarjota hurmaavalle Madonnalle rakastavan kodin? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.


HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.