Maki

Ihana Maki etsii omaa kotia!

Kotia etsii noin 2,5-vuotias ihana tyttökissa Maki.

Sympaattinen Maki on toistaiseksi ihmisten seurassa vielä aranpuoleinen tarkkailija. Hän tykkää pääasiassa ihmetellä ympäristön tapahtumia kiipeilypuun pesän tarjoamasta mukavasta turvasta, mutta osoittaa kuitenkin jossain määrin kiinnostusta ihmisten läsnäoloa kohtaan. Ajan kanssa oikeanlaisessa ympäristössä kauniista Makista tulee varmasti muotoutumaan ihmisläheinen seurakissa. Hänen uuden palveluskuntansa tulee kuitenkin olla ymmärtäväisiä sen suhteen, että tämä prosessi voi viedä oman hetkensä ja sen tulee tapahtua Makin ehdoilla.

Ihanalle Makille parasta tekisi oman ihmisensä löytämisen lisäksi sosiaalinen ja rauhallinen kissakaveri, joka voisi toimia tämän tukena ja turvana hänen kesyyntymisessään. Mikäli Makin omassa kodissa ei ennestään ole jo kissakaveria, voisi Maki muuttaa uuteen kotiinsa myös yhdessä toisen Maukulasta löytyvän hänen kanssaan yhteensopivan kaverin kanssa.

Maki luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Makia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Jos juuri sinä voisit olla Makin elämän ihminen, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.