Martta

Suloinen Martta etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii 2-vuotias pieni tyttökissa Martta

Martta on luonteeltaan arka, joten uudet tilanteet jännittävät häntä kovin. Tuntemattomat ja hiukkasen arveluttavat ihmisolennot saavat pelokkaan Martan jähmettymään paikalleen. Joskus Martta hennosti sähähtää lähestyvälle ihmiselle. Toisinaan Martta on kohteliaasti sallinut ihmisten koskea hänen turkkiinsa, vaikka hän ei vielä nautikaan silityksistä. Ajan kanssa Martan luottamus ihmisiin kasvaa ja hän voi ruveta nauttimaankin silityksistä.

Martta on toisten kissojen seurassa sosiaalinen. Hänet löytää aina jonkun kissakaverin kylkeen painautuneena. Kun tilanne on rauhallinen, Martta saattaa nopeasti luikahtaa ruokakupille ihmisten katseen välttäessä. Uudessa kodissa Martta tarvitseekin rentoutuakseen ja oppiakseen luottamaan ihmisiin rauhallisen ympäristön, hyvän kissakaverin ja paljon hyvää ruokaa.

Martta luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Voisiko Martan loppuelämän koti löytyä sinun luotasi? Lähetä meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin hän saisi luonasi.

HUOM! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.