Melissa

Suloinen Melissa etsii omaa kotia!

"Hei! Olen Melissa. Olen arviolta tammikuussa 2023 syntynyt vaaleanruskea kaunotar ja odottelen täällä monien kisukavereiden keskellä muuttoa uuteen kotiin. Lähtisin mielelläni isäkissani Piparmintun kanssa, hän on parivuotias kunnollisen kokoinen kolli, mutta voin minä itseksenikin tulla kunhan on kisuseuraa odottelemassa.

Olen aloittanut ihmisiin totuttelun, mutta sylikissaksi en ole uskaltautunut. Tykkään saunan lauteilla makoilusta omassa rauhassani. Sieltä turvallisesta saunasta käsin katselen tarkkaavaisesti ympäristön tapahtumia. Vähän saatan kipakasti huomauttaa, jos henkilökohtaista tilaani kysymättä loukataan. Totun uusiin perheenjäseniin omaan tahtiini. Ruoka maistuu erinomaisesti ja lempeä katseeni seuraa kaikkialle ihan huomaamattakin."

Melissa luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinun sydämessäsi paikka Melissalle? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteesta www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/  ennen yhteydenottoa. Valitettavasti emme ehdi vastata viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere